tirsdag den 8. november 2011

Nissan Gaffeltruck med Snekæder

Gaffeltruck med snekæder
Vi kan lige så godt indse det, vinteren er på vej. Men vejret er ikke nær på sammen niveau som sidste år. Præcis ved denne tid kom jeg forbi en byggeplads på det trendige Trøjborg i Aarhus. Det var omkring frysepunktet og den første sne var faldet tidligere på ugen. Meget af sneen var smeltet, hvilket havde gjort at der var store is-pletter fordelt på veje og parkeringspladser. På byggepladsen så jeg en Nissan 25 Gaffeltruck udstyret med intet mindre end snekæder. Det har jeg aldrig set før, nok mest fordi gaffeltrucks bliver brugt eller solgt til lager brug i detailhandlen eller anden indendørs lagerdrift. Det er ikke helt tydelig hvilken model gaffeltrucken fra Nissan det er, men mit bud vil være Nissan BX-25 4-hjulet gaffeltruck, efter som der stå 25 på siden og gaffeltrucken, du kan læse mere om netop den model ved at klikke på linket/navnet lige før. Nissan er ikke verdensberømt for at lave trucks men alligevel ser man dem stadig flere steder. Her under er en liste over de alle mest brugte trucks/gaffeltrucks til materialehåndtering.
  • Yale gaffeltrucks
  • Hyster gaffeltrucks
    • Bonus info: Hyster laver nogle af verdens største trucks og der derfor tit brugt på havneområder hvor Hyster Containertrucks flittigt flytter rundt på containere.
  • Linde gaffeltrucks
    • Bonus info: Linde laver som Hyster også Containertrucks, der dog ikke er af samme størrelse med kendte for deres teleskoparme.
  • BT gaffeltrucks

Nissan Gaffeltruck med snekæder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar